BOLU BAROSU AVUKATLAR GÜNÜ YEMEĞİ

09.04.2018
Avukatlar Günü Yemekli Etkinliği

06.04.2018 Bolu Barosu tarafından 5 Nisan Avukatlar Günü sebebiyle yemekli etkinlik gerçekleştirilmiştir. Bolu Barosu Başkanı Av. Ferit ATALAY'ın açılış konuşmasıyla başlayan yemekli etkinliğe Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Önder YAMAN, Bolu İdare Mahkemesi Başkanı Turgut DELAL, Bolu İl Jandarma Alay Komutanı Albay Nadir ÇELİK, Bolu Belediyesi Başkanı Alaattin YILMAZ, CHP Milletvekili Av. Tanju ÖZCAN ve Bolu Barosu avukatları katılmıştır. Etkinlikte Baromuz mensubu Av. Reşat BULUT (adına Av. Yafes ALTOK) meslekte 45. yıl, Av. Seref SEVİNÇ meslekte 35. yıl, Av. Fatma KUBİLAY meslekte 25. yıl ve Av. Yusuf RENKLİ meslekte 25. yıl özel plaketlerini almışlardır. Etkinliğe dair resim galerisi aşağıdadır.