"ÇOCUK HAKLARI" RESİM YARIŞMASINDA ÖDÜL ALANLAR BELİRLENDİ

20.04.2018
Bolu Barosu "Çocuk Hakları" Resim Yarışması Ödül Alanlar Listesi

Bolu Barosu Başkanlığı Çocuk Hakları Komisyonunca düzenlenen "Çocuk Hakları" konulu resim yarışmasında çeşitli okullardan toplam 89 başvuru yapılmış olup 20.04.2018 tarihinde ve jüri üyeleri olarak katılan A.İ.B.Ü. Öğretim Görevlisi İlknur KARAGEYİK, A.İ.B.Ü. Prof. Dr. Alpaslan UÇAR, Bolu G.S.L. Resim Öğretmenleri Hatice TURĞAY ve Hatice VURAL, Av. Çağdaş YİKİT, Av. Özge ÇETİN, Av. Nezahat Şule ALCI tarafından sonuçlar belirlenmiştir.

Birincilik Ödülü- Hiranur BABAYİĞİT (Milli Egemenlik İlkokulu 3/A)

İkincilik Ödülü- Sueda SOYKÖK (100. Yıl İlkokulu 1/B)

Üçüncülük Ödülü- Rüzgar ÇETİN (Gazipaşa İlkokulu 3/F)

Ayrıca Jüri Özel Ödülü Alanlar: Doğa ÜLKÜ (Özel Gürtan Okulu 2/A), Eralp AKAY (50. Yıl İlkokulu), Qamar Sabaeh Osameh Al-FATİS (Atatürk İlkokulu 4/C), Kuzey ALİM (Özel Gürtan Okulu 1/A), Gökmen DEMİR (Kültür İlkokulu) Beril YAĞMUR (Özel Gürtan Okulu 2/A), Eymen Efe KOLCU (Atatürk İlkokulu 2/B), Azra İpek SOYLU (50. Yıl İlkokulu 4/G) Şeyda BULUT (Milli Egemenlik İlkokulu 3/A), Berra BOZKURT (Özel Gürtan İlkokulu 2/A).