5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ İFTAR YEMEĞİ

5 Nisan Avukatlar günü sebebiyle Bolu Barosu olarak Bolu Termal Otelde iftar yemeği düzenlendi. Düzenlenen yemekte Baromuzu temsilen deprem bölgesine giderek Hatay ilinde görev alan Baromuz mensubu Av. Yusuf RENKLİ, Av. Ekrem ASMA ve Av. Bahadır Beyazıt CEYLAN'a teşekkür plaketlerini yine Hatay Barosundan ilimize gelen meslektaşımız Av. Hatice Esra DOĞAN konuşmasının ardından takdim etti. Baro Başkanımız Av. Perihan Bengü AKŞEMSETTİNOĞLU YILMAZ ve Bolu Belediye Başkanı ve meslektaşımız Tanju ÖZCAN'ın konuşmalarının ardından meslekte 20,25,30,35,40,45 ve 50 yılını dolduran meslektaşlarımıza plaketleri takdim edildi. Baromuz mensubu Av. Batuhan SONER'in icra ettiği ney dinletisinden sonra yemek programı sona erdi.