8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ

08.03.2024

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü sebebiyle Bolu Barosu Kadın Hakları Komisyonunca Belediye Meydanında stant kurularak kadın hakları hususunda broşürler dağıtıldı. Ardından Baro Başkanı Av. Perihan Bengü AKŞEMSETTİNOĞLU YILMAZ, Kadın Hakları Komisyon Koordinatörleri Av. Aslı ÇELIKAĞ ÖZCAN ve Av. Emre İLHAN ile Kadın Hakları Komisyon Başkanı Av. Kübra BAŞARIR ile komisyon üyesi ve baromuz mensubu avukatların katılımlarIyla Belediye Meydanından Anıtpark Kent Meydanına kadın haklarına dikkat çekmek için yürüyüş düzenlendi. Yürüyüşün ardından Atatürk Anıtına çelenk sunumu, İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile Baro Başkanımız ve Belediye Başkanı Tanju ÖZCAN’ın konuşmalarının ardından düzenlenen tören sona erdi.