ADALET BAKAN YARDIMCISI SN. NİYAZİ ACAR VE BERABERİNDEKİ HEYET ZİYARETİ

08.02.2024

07.02.2024 tarihinde Adalet Bakan Yardımcısı Sn. Niyazi ACAR beraberindeki heyette bulunan Sn. Asiye KARABABA (Ceza İşleri Genel Müdür Yardımcısı), Sn. Erdinç AVŞAR (Hukuk İşleri Genel Müdürü), Sn. Serdal GÜNGÖR (Tetkik Hakimi), Sn. Hüseyin SABUNCUOĞLU (Bolu Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Komisyon Başkanı), Sn. Ali KELEŞ (Bolu Cumhuriyet Başsavcısı), Sn. Tuncay ATAKAN (Bolu İdare Mahkemesi Başkanı) ve Sn. Abdülkadir MÜJDE (Bolu İnfaz Hakimi) ile Baromuza ziyarette bulundular. Baro Başkanımız Av. Perihan Bengü AKŞEMSETTİNOĞLU YILMAZ ve Baro Saymanı Av. Çağdaş YİKİT ziyarette bulunan heyeti karşılarken Baro Başkanlığı makamında avukatlık mesleği ve sorunları hususunda görüşmeler yaptılar. Ziyaret sonunda Bolu Adalet Teşkilatı Arama ve Kurtarma Derneğinin Bolu Adliye Sarayı içerisinde bulunan Bolu ATAK noktasına giderek arama kurtarma ekipmanları ve faaliyetler hakkında bilgi edindiler.