ADALET BAKANI SN. YILMAZ TUNÇ'UN BAROMUZU ZİYARETİ

07.06.2024

07.06.2024 tarihinde Adalet Bakanı Sn. Yılmaz TUNÇ, Bolu Valisi Sn. Erkan KILIÇ, Adalet Bakan Yardımcısı Sn. Hurşit YILDIRIM,  Personel Genel Müdürü Sn. Turan KULOĞLU, Strateji Geliştirme Başkanı Sn. Tahir HIRSLI, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Sn. İbrahim ÇETİN, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdür Yardımcısı Sn. Mehmet YILMAZ, Destek Hizmetleri Dairesi Başkan Yardımcısı Sn. Erdoğan BÖCEK, Özel Kalem Müdür Sn. Seçkin YILMAZ, Danışman Sn. Mustafa GÜVENDİK, Basın Müşaviri Sn. İlker UYSAL, Koruma Müdürü Sn. Bayram AKŞİT ve beraberinde Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Ali KELEŞ, Bolu Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Sn. Hüseyin SABUNCUOĞLU ve Bolu İdare Mahkemesi Başkanı Sn. Tuncay ATAKAN baromuzu ziyaret ettiler. Ziyaret kapsamında Baro Başkanımız Av. Perihan Bengü AKŞEMSETTİNOĞLU YILMAZ Adalet Bakanı Sn. Yılmaz TUNÇ ve beraberindeki heyet ile sohbet ettikten sonra avukatlık mesleği ile ilgili sorunları dile getirdi.