ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONUNUN HAZIRLADIĞI VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

22.04.2020
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

Ulu önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ün bizlere armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 100. Yılını kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Çocuk dünyadır, çocuk hakları evrenseldir. Her çocuk doğumuyla bu haklara sahip olur. Cinsiyeti, sosyo kültürel ortamı, ailesinin ekonomik düzeyi veya herhangi bir değişken, çocukların bu haklarında mahrumiyetine gerekçe değildir.

Çocuklara armağan edilen tek bayrama sahip ülke olarak, ülkemizdeki çocuk hakları ihlallerinin farkındayız ve bu olumsuzluğu ortadan kaldırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımıza daha mutlu bayramlarda buluşmak adına; eğitim, sağlık ve sosyal adalet sistemleri içerisinde tüm engelleri aşmak için birlikteyiz.

Çocuklar geleceğimizdir. Çocuklarımızın kalplerinde büyüttüğümüz her mutluluk, umut dolu yarınların teminidir.

Sahip oldukları hakların devamlılığı ve korunması için biz her zaman çocukların yanındayız.

Tüm çocukların eşit şartlarda yaşadığı, umut dolu bayramlar diliyoruz. Bayramımız kutlu olsun.

BOLU BAROSU ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU