GENEL KURULA ÇAĞRI VE GÜNDEM İÇİN TIKLAYINIZ.

03.09.2020
2020 YILI OLAĞAN GENEL KURULA ÇAĞRI

BOLU BAROSU BAŞKANLIĞINDAN

2020 YILI OLAĞAN GENEL KURULA ÇAĞRI

Baromuzun 2020 yılı olağan genel kurulu 03.10.2020 günü saat 14.00 de Bolu Belediyesi Yeni Toplantı Salonunda (Bolu Belediyesi Zemin Kat) toplanacaktır. Seçimler 04.10.2020 günü 09.00-17.00 saatleri arasında Aşağısoku Mah. Yıldırım Beyazıt Cad. Atrium İş Merkezi No:2 Kat:3 İç Kapı No:21 Merkez/BOLU adresindeki Baro Hizmet Binasında yapılacaktır.

İlk toplantıda gerekli çoğunluk sağlanmadığı takdirde ikinci toplantı 10.10.2020 günü saat 14.00 da Bolu Belediyesi Yeni Toplantı Salonunda (Bolu Belediyesi Zemin Kat) toplantı salonunda, seçimler 11.10.2020 günü 09.00-17.00 saatleri arasında Aşağısoku Mah. Yıldırım Beyazıt Cad. Atrium İş Merkezi No:2 Kat:3 İç Kapı No:21 Merkez/BOLU adresindeki  Baro Hizmet Binasında yapılacaktır.

Avukatlık Kanununun 84. maddesi uyarınca Genel Kurul çağrısı ve gündemi Baromuz çevresindeki Adalet Dairelerine ve Baro Merkezinde 03.10.2020 tarihindeki toplantı gününe kadar asılı kalmak üzere duyurulacak ve bu duyuru tebligat hükmünde olacaktır.

Toplantı gündemi aşağıda olup Baro Levhasına kayıtlı her avukat, Avukatlık Kanununun 86. maddesi uyarınca Genel Kurul toplantısına katılmak ve oy kullanmakla yükümlüdür.

Haklı bir neden olmaksızın genel kurula katılmayan veya oy kullanmayanlara İlçe Seçim Kurulu Başkanı tarafından yıllık keseneğin üçte biri kadar para cezası verileceği yasa hükmüdür. Bu nedenle meslektaşlarımızın genel kurul toplantısına ve seçimlere katılmaları anılan yasanın 82. maddesi uyarınca önemle rica olunur.

Saygılarımla

Baro Yönetim Kurulu adına

Baro Başkanı

Av. Sabri ERHENDEKÇİ